Ilta-Sanomat 8.10.1996

MOT hutkii tutkimisen sijasta – Suomen rankin ohjelma?

Suomen rankin ohjelma?

Mediaguru Jari Sarasvuo on sitten taas palannut ruutuun ikioman ”tookkarinsa” myötä. Tarjolla on jälleen aivan tavattoman rankkaa ohjelmaa, kuten Sarasvuo yhtä mittaa jaksaa omahyväisesti ruudussa uhota. Pitäisi kuulemma ihan nitropurkein varautua, kun hän seurueineen saapastelee ruutuun.

Viime perjantainakin oltiin niin räväkkää, että. Sarasvuo oli jo etukäteen suureen ääneen mainostanut, että hänellä on alaston vieras, joka istuu lattialla juomassa teetä.

Ai mahoton.

Ja siellähän se kökötti, alaston Ior Bock jaarittelemassa spermanjuonnistaan.

Kauko jäi miettimään mahtoivatko Bockin navanaluspuheet tehdä vaikutusta muihin kuin häkeltyneenä hihittelevään Sarasvuohon.

Kaukon käsityksen mukaan ei nykyaikana ole kovinkaan harvinaista, että televisiossa näytetään alastomia ihmisiä ja lausutaan ääneen sana sperma. Bockin juttu juuttui pahemman kerran paikoilleen, eikä Sarasvuosta ollut johdattelemaan tarinoijaa muihin aiheisiin. Ainakin Kauko kyllästyi ”rankkaan” keskusteluun nopeasti.

Sarasvuolla oli toinenkin vieras, EU-komissaari Erkki Liikanen kertomassa isänsä Altzheimerin taudista.

Siinä Sarasvuolle olisi ollut kiinnostava, tärkeä ja oikeasti ”rankka” aihe. Altzheimerin tauti vain osoittautui hänelle liian vaikeaksi asiaksi käsitellä. Mies ei osannut kysyä olennaisia eikä esittää asiaansa tahdikkaasti.

Kauko Säädin