Tietoa tästä sivustosta

Tämä sivusto on Ior Bockin virallinen tiedotuskanava internetissä. Sivuston tehtävänä on

  1. julkaista luotettavaa, vääristymätöntä tietoa Ior Bockista ja hänen työstään;
  2. toimia Ior Bockin kirjan myyntikanavana; ja
  3. omalta osaltaan auttaa kollektiivista tutkimustyötä koskien suomalaisten juuria ja roolia esihistoriallisena aikana.

Ylläpito

Sivustoa ylläpitää Timo Lehtinen, Iorin pitkäaikainen ystävä ja Bockin perheen saaga -kirjan kustantaja. Materiaalia sivustolle ovat toimittaneet myös useat muut tahot, josta heille suuri kiitos!

Sivustolla oli Ior Bockin täysi tuki, ja toimistuslinjasta keskusteltiin hänen kanssaan vuosien aikana useita kertoja. Ior oli erityisen tyytyväinen siihen, että tällä sivustolla oiotaan hänestä kerrottuja virheellisiä ja vääristyneitä tietoja. Hän kun ei itse ollut mikään oikaisuvaatimusten lähettelijä.

Tapaamisissamme hän luetteli vuolaasti faktoja ja päivämääriä, jotka piti saada talteen tarkalleen oikein. Viimeinen tällainen istunto käytiin hänen kuolemaansa edeltäneenä päivänä.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Vaikka tällä sivustolla on lähes 200 artikkelia, on tämä vasta murto-osa siitä aineistosta, joka on kerätty talteen ja odottaa julkaisemistaan. Tulemme Iorin kuoleman jälkeen jatkamaan sivuston kehitystä olemassa­olevan pitkäjänteisen suunnitelman mukaan. Jos katsot, että voit jotenkin edesauttaa tätä hanketta, ja haluat tarjota apuasi, ota yhteyttä.

Kävijämäärät

Sivustolla vierailee keskimäärin 50 kävijää päivässä. Pääsivun poistumissuhde on 66%. Keskimääräinen käynnin kesto on 2′50″.

Kävijäennätys tehtiin Ior Bockin kuoleman jälkeisenä päivänä sunnuntaina 24.10.2010, jolloin sivustolla vieraili 9 409 kävijää.

Mainonta

Pääsääntöisesti emme ota julkaistavaksi mainoksia (Ior ei itse pitänyt mainoksista oikein missään muodossa). Sellaisessa erityisessä tapauksessa, jossa tiedotettava asia liittyy läheisesti Ior Bockin työhön, elämään tai kiinnostuksen kohteisiin, voimme kuitenkin tätä tapaus­kohtaisesti harkita.

Osallistu kehitykseen

Voit halutessasi edesauttaa tämän sivuston kehitystä seuraavilla tavoilla:

  1. Osta Bockin perheen saaga: Väinämöisen mytologia -kirja (vaikka lahjaksi ystävälle).
  2. Linkitä tähän sivustoon esimerkiksi blogistasi tai keskustelufoorumilta (mitään ”spämmäykseksi” tulkittavaa ei kuitenkaan tule tehdä).
  3. Ilmoita meille tältä sivustolta löytämistäsi virheistä.

Katso myös koko projektin osallistu -sivu.

Tilaa oma kappaleesi!
Bockin perheen saaga
Ior Bock (kovakantinen – 1996)
€ 36,00 (sis. postituksen)