Teevee: Onnistunut motitus

Sensuuri hoi: Ior Bock pukkeili Sex Pistolseja näyttävämmin

Viime perjantain Minä ja itsetyydytys -ohjelma meni monien mielestä taas överiksi. Mummu ja vaari pistivät pötkölleen heti pojasta polvikin paranee -jakson eli Alzheimerin taudista välillisesti kärsivän dementiapotilaan komissaari Eki Liikasen haastattelun jälkeen Ior Bockin ilmestyttyä kuvaan ilman rihmankiertämää.

Keskenkasvuiset sen sijaan töllöttivät ilmiötä silmät tapilla. Tuomio: täysin pimee jätkä. Aikuisillehan se ei ollut mikään uutinen, mutta lapsikatsojat eivät ilmeisesti vieläkään käsitä, että telkkarissa täysipäisinä itseään pitävät ihmiset voivat ihan vakavissaan haastatella ihmisiä, joita ei voi panna teoistaan tai puheistaan edesvastuuseen.

Uusi harkittu imagokin siinä siis repesi ihan alkuunsa tookkari-isännän innostuessa pilviveikon masturbointipuheista. Katsoja saattoi vain todeta, että siemen syöksyi silminnähden hedelmälliseen (maa)perään, niinku silleen kuvannollisesti ilmaistuna.

Mitä saammekaan nähdä ensi kerralla? Kiehtoisiko tookkari-isäntää esimerkiksi siamilaiset kääpiökaksoset ja miten he sen tekevät?

Ruuturouva/Raija Parikka